Minden gyereknek külön története vagy arról, hogyan szokott le a pelenkáról, és hogyan kezdte el használni a bilit, majd a WC-t.

A macskatartás terhesség és koragyermekkor idején nem jelent közvetlen kockázatot a későbbi pszichés problémákat illetően.

Az agysérülés gyógyításának lehetőségeit segítheti a Semmelweis Egyetem kutatóinak felfedezése, akik olyan új idegsejt csoportot írtak le az agyvelőben, amelyek arra szolgálnak, hogy egy adott célterület felé irányítsák az újonnan képződő sejteket.

Tiszta arcbőr

Az arcon, de a nyakon, mellen, háton is gyakran jelennek meg kisebb pattanások, ezeken a helyeken van ugyanis a legtöbb faggyúmirigy. Nem vagyunk védettek ellene, de sokat lehet tenni a megelőzésért.


A vastagbélrák szűrés eredményes

Legalább 17 évig jelentősen véd a vastag- és végbélrák kialakulása ellen egy egyszeri részleges béltükrözés, a szigmoidoszkópia - közli a témában készített eddigi leghosszabb távú tanulmány, melyet a The Lancet című orvostudományi folyóiratban közölték.


Iszonyú sok a depressziós ember

A világ népességének több mint 4 százalék depressziós, elsősorban a nők, a fiatalok és az idősek. - jelenti az Egészségügyi Világszervezet (WHO).


Évekre megállítható a szklerózis multiplex

Legalább öt évre képes megállítani az SM súlyosbodását egy hatékony, de kockázatos kezelés - számoltak be az eredményeikről az Imperial College London kutatói a JAMA Neurology című orvosi folyóiratban.


+ További hírek
+ További egészségpolitika
www.Autodoc.hu
hirdetés
hirdetés
^