Generalizált szorongás

Kérdés:  9 éve van generalizált szorongásom. Soha nem szedtem rá semmilyen gyógyszert, mert nem akartam függő lenni és kivétel nélkül az összes ismerősömnél csak ideig-óráig oldotta meg a problémát, ha egyáltalán megoldotta.
Az életem nagyjából normális mederben zajlik, azt leszámítva, hogy sok esetben, és szituációban erősen szorongok.
Van erre megoldás? Mert 9 év alatt sem sikerült megszokni, és kezd is már elegem lenni belőle. Van olyan létező ember, aki gyógyszert szedett pl. fél évig, szépen lerakta gond nélkül, és azóta gyógyult beteg, és soha többet nem jött elő neki?

szorongás, gyógyszeres és pszichoterápiás kezelés. | Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2016 ;21(januári)   InforMed | Bezzegh, É.
Válasz:  Nézze, énhozzám leginkább olyanok jönnek, akiknek ez nem sikerült, de lehet hogy van ilyen. Az én hozzáállásom szerint a sikeres terápia nem elsősorban gyógyszeres,-az arra alkalmas és motivált embereknek szerintem pszichoterápiás kezelés az ami hosszútávon-segíthet. Ez sajnos-jóval több befektetést jelent, időben, belső lelki munkában és anyagiakban is-mint fél évig egy-két-tablettát bevenni naponta…
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2016-02-02 22:38:54
| szorongás, gyógyszeres és pszichoterápiás kezelés.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop