Gyógyszerelhagyás homeopátiával

Kérdés:  39 éves nő vagyok, 8 éve szedek Xanaxot és Aurorixet pánikbetegség miatt, jelenleg már csak napi 0,5 mg Xanaxot és 450 mg Aurorixet, ezeket a mennyiségeket szedve 2 éve tünetmentes vagyok.
A problémám, hogy pszichiáterem utasításait követve és pszichoterápiával együtt sem tudom a gyógyszereket elhagyni. Több alkalommal kezdtem a Xanax elhagyását, de minimális csökkentés után már a harmadik nap után nagyon rosszul érzem magam, feszült vagyok, izzadok, remegésérzetem van.
Az interneten olvastam, hogy többen homeopátia segítségével hagyták el a gyógyszereket,
Érdemes ezt megpróbálni, hogyan és milyen módszerrel?

szorongás, pánikbetegség, antidepresszáns, szorongásoldó elhagyása, homeopátia | Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2014 ;19(márciusi)   InforMed | Bezzegh, É.
Válasz:  A gyógyszerbeállítást és leépítést nagyon jó és szoros orvos- beteg kapcsolatba érdemes elkezdeni és az egyéni reakciók miatt csak általános tanácsot tudok adni. Sajnos ennyi információ alapján, ismeretlenül nem tudom megmondani, miért ilyen nehéz csökkentenie a gyógyszert, talán még nem gyógyult meg?... Meg lehet próbálni homeopátiás pszichiáter segítségét kérni, nekem ezzel nincsenek tapasztalataim.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2014-03-29 05:50:48
| szorongás, pánikbetegség, antidepresszáns, szorongásoldó elhagyása, homeopátia
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop