Hogyan élvezhetném a szexet?

Kérdés:  21 éves nő vagyok. 4 éve vagyunk együtt a párommal, mégis a kezdetek óta nem élvezem a szexet vele és nem tudom, mi az oka. Én boldoggá szeretném őt tenni, de őt nagyon zavarja az, hogy nem élvezem a szexet és a csókolózást sem.
Sosem próbáltam meg magamnak élvezetet okozni, ez lehet probléma? Próbálkoztunk már mandzsettát is használni, de nem volt jobb. Ha az ujjával izgat, akkor a kelleténél is jobban folyok, az ujjával élvezem is! Viszont a G pontom nekem rettentő érzékeny, azt nem bírom, ha ott csinálja. Inkább kellemetlenebb érzés, mint jó.
Szexnél is ugyanúgy folyok, de egyszerűen nem élvezem. Nem érzek semmit sem, pedig szeretném, ha minden rendben lenne köztünk, mert félek, hogy így vége szakad a kapcsolatunknak egyszer.
Neki ugyanúgy feláll mindig, viszont az utóbbi időben már nagyon hamar elélvez, gondolom lelki okok miatt, mert megviseli, hogy nekem nem jó. Különböző pózokat is kipróbáltunk már, de minddel ugyanaz volt a helyzet, változatlan.
Olvastam, hogy fertőzések is lehetnek az okai, de voltam nőgyógyásznál és nincs semmi bajom.
Mit tudnék tenni, hogy jobban tudjam élvezni a szexet? Ha esetleg az lenne a probléma, hogy nem kívánnám, mert úgy is tudom, hogy nem lenne élvezetes a szex, akkor hogyan érhetnénk el, hogy újra megkívánjam őt? Sportoljak, vagy csináljak nemi edzést, az használna? Egyszerűen szeretném, ha működne!
Kérem, segítsen!

párkapcsolat, szex, szexuálpszichológus | Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2017 ;22(márciusi)   InforMed | Bezzegh, É.
Válasz:  Javaslom, hogy forduljon szexuálpszichológushoz személyesen.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Szexuális működés zavarairovatban olvashatók.

2017-03-17 06:46:14
| párkapcsolat, szex, szexuálpszichológus
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop