Libidócsökkenés

Kérdés:  Hasi pánikra Escitilt szedek, ami hatásosnak tűnik, de sajnos libidócsökkenést okoz. Évek óta szedem, igaz, csak napi felet, de mégis libidócsökkenést okoz.
Mit tehetek? 37 éves férfi vagyok. Szedjek mellé potencianövelőt? Vagy esetleg amikor nemi aktust szeretnék létesíteni, akkor aznap ne szedjem be?
Próbáltunk már más gyógyszert is, de eddig ez vált be a legjobban. Esetleg van a piacon olyan antidepresszáns, ami nem okoz ilyen problémát?

Válasz:  Az antidepresszánsok többsége sajnos libidó problémákat és ejakuláció illetve orgazmus zavarokat okoz, egyénileg eltérő mértékben. Szerintem nincs olyan gyógyszer, amelyről biztosan tudni, hogy hatékony és nem okoz ilyen mellékhatást. Illetve javasolnám a nem gyógyszeres terápiák közül a pszichoterápiát.-Kezelőjével érdemes ezt a kérdést részletesen átbeszélni.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Depresszió és mánia rovatban olvashatók.

2016-06-24 15:14:13
| gyógyszer mellékhatás, libidó csökkenés, pánik kezelése >>
cikk TI: Alvászavar AB: Édesanyám (46) több hónapja, majdnem minden éjszaka sikítozva ébred. Elmondása szerint arra ébred, hogy nem kap levegőt és emiatt a szívverése is felgyorsul - minth
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop