Párkapcsolati válság

Kérdés:  Lassan egy eve, hogy kapcsolatban vagyok. Nem elunk egyutt, tudni kell, egesz sokat dolgozik, mindig faradt, stb. gyerekkoraba elvesztette anyukajat es eleg nehez volt igy neki, sose veszekszunk, azt mondja jo velem stb., de szoba jott, hogy szakitsunk. Nem tudja megmagyarazni, miert. Megbeszeltuk, hogy beszelunk rola, aztan tegnap kiderult, hogy ismerkedik valakivel. Eleg furan fog hangzani, azt mondja: o nem akarta, de ossze volt zavarodva mar regota, hogy mi legyen, mi lenne jo, meg faradt volt es belement a dologba, mert a lady kezdemenyezett.
Ma talalkoznak, aztan elvileg jon hozzam, hogy beszeljunk, de azt mondja, nem tud donteni, de nem kettonk kozt, hanem ugy altalaban, es nem tudja mi lenne a jo.
Nem tudom, mi tevo legyek, de mindent a faradsagra nem lehet fogni. Az a baj, hogy meg sajat maga sem tudja, mi lenne jo.

párkapcsolat, pszichés problémák | Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2016 ;21(szeptemberi)   InforMed | Bezzegh, É.
Válasz:  Arra reagálok, amit a kérése végén írt, párja vélhetőleg maga sem tudja, hogy mit szeretne, hogy mi lenne neki jó, először neki saját magával kellene tisztába jönni, azután kötni párkapcsolatot.-Ebben maga nem tud neki segíteni, bármi is történt gyerekkorában, most inkább pszichológusra lenne-szüksége és nem barátnőre.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2016-09-18 21:46:27
| párkapcsolat, pszichés problémák
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop