Rangon aluli párválasztás

Kérdés:  A lányom 24 éves, nagyon jóképű barátai voltak, csak éppen nem kérték meg a kezét, és azért két éves kapcsolatok voltak ezek. Aztán a barátnője összehozta egy alacsony rangú falusi fiúval, de a lányomnak nem tetszett, és nem is akart vele találkozni, mégis összejöttek.
Megkérte két hónap után a lányom kezét, menyasszony lett és ez teljesen elvarázsolta, mert neki az a vágya, hogy férjhez menjen és fel szeretné húzni a menyasszonyi ruhát.
Egy nagyon okos, intelligens, tanult, pörgős, nagyon szép hölgy, de a fiú - kicsit buta - és nagyon falusi, nem tud viselkedni, és egyet sem szól, nagyon alacsonyan van az én lányomhoz, és én úgy gondolom, hogy az igazi nem ő lesz.
Elköltözött falura hozzájuk két éve, de kivárom a döntését, mert már mondtam neki, hogy nem illik hozzá, de nem akarom, hogy megsértődjön - nagyon jó a kapcsolatom a lányommal és megvárom a döntését. Bár ő szeretne eljönni faluról és külön költözni a fiúval, de a fiú viszont ragaszkodik a falusi élethez és a szüleihez.
Nem tudom ezt a fiút elfogadni, tudom, hogy idővel a lányom megunja és eljön. De addig is türelmes leszek!
Köszönöm a válaszát kedves Doktor nő!

párkapcsolat, szülői elvárások | Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2015 ;20(augusztusi)   InforMed | Bezzegh, É.
Válasz:  Nem tett fel kérdést, csak elpanaszolta, hogy a lánya nem olyan párt választott, aki Ön szerint megfelelő lenne, de tiszteletben tartja a döntését. Ennél többet szerintem se tehet. Mindent megadhat a gyerekének, de a tapasztalatokat neki kell megszerezni…
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

2015-08-17 22:22:27
| párkapcsolat, szülői elvárások
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop