Stressz

Kérdés:  24 éves férfi vagyok. Betegségeim: szorongás bipoláris affektív zavar. Gyógyszereim reggel: 60 mg Cimbalta, 200 mg Kventiapin, 300 mg Convulex, délbe 100 mg Kventiapin 300 mg Convulex, este 400 mg Kventiapin 300 mg Convulex.
Ezekkel a gyógyszerekkel jól érzem magam, csupán csak az lenne a bajom, hogy ha nem alszok legalább 9 órát, akkor nagyon rosszul vagyok, ideges vagyok, nem tudok figyelni dolgokra.
Ön mit tanácsolna? Nem lehet, hogy a gyógyszer közrejátszik?

szorongás, alvásigény, gyógyszerbeállítás. | Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2017 ;22(márciusi)   InforMed | Bezzegh, É.
Válasz:  Vélhetőleg ön ugyanaz mint aki a az elmúlt alkalommal kérdezte nagyjából ugyanezt. A gyógyszereiből és a diagnózisából ítélve szinte biztos vagyok benne. Elégedetlen volt a válasszal? Sajnos most sem tudok mást mondani, egy ilyen kérdés megválaszolásához a betegség neve, az életkor, a nem és a gyógyszerek valamint a probléma-pontos felsorolása nem elég, ehhez kell a személyes vizsgálat,-a beteg előtörténetének az ismerete is. A kezelőorvos el tudja dönteni hogy az --egyénenként is eltérő-- alvásigény " normális " e-vagy kóros, ilyen nagyon sok és speciális gyógyszer mellett mindenképpen. Továbbra is a kezelőjét javaslom, de ha nem bízik benne, vagy szeretne egy második véleményt, akkor keressen fel hasonló szakorvost,-személyesen.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Szorongásos betegségek (pánik, fóbia, kényszerbetegségek, stressz) rovatban olvashatók.

2017-04-02 05:48:41
| szorongás, alvásigény, gyógyszerbeállítás.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop