Több személyiség

Kérdés:  A baratomrol van szo, akivel parkapcsolatban voltunk tobb mint 3 evig - O 34 eves. Nagyon zarkozott, szeretetre ehes, nehezen kommunikal es nehezen fejezi ki magat.
Szellemelmenye volt tobb alkalommal is - kb. 4 eve negativ felelmetes, ami egy adott no jelenleteben ket alkalommal kovetkezett be - sajat elmondasa szerint - ez tegnapi info - ezek az elmenyem pozitiv es negativ szaporodnak. Ugy fejezte ki magat, hogy tobb szemelyisegem van. Nem szoktam gondolkodni, a problemat beteszem egy dobozba es racsukom az ajtot.
Egy honapja szakitottunk veglegesen. Most a baratsagunkat probaljuk menteni, ennek kapcsan fogalmazodtak meg az en ramenossegem hatasara ezek a mondatok. Nagyon feltem.
Mit kellene tennem? Senki rajtam kivul nem tud ezekrol.
Tisztelettel!

skizofrénia | Az Orvos válaszol - Dr. Bezzegh Éva 2014 ;19(augusztusi)   InforMed | Bezzegh, É.
Válasz:  Többször végigolvastam levelét, javaslom, tegye meg Ön is. Megértem, hogy aggódik a barátjáért, de a fogalmazása annyira nehezen érthető, a végződések alapján nem lehet érteni, hogy a barátjáról beszél vagy saját magáról, e mellett az ékezetek hiánya is nehezíti az olvasó helyzetét. Lehet, csak az írásjelek hiányoznak, vagy egy idézőjel (de az nagyon). Kérem, tiszteljen meg azzal, hogy átolvassa a levelet, és újra megfogalmazza, mert ezt így nem lehet megválaszolni.
www.bezzegheva.hu
dr@bezzegheva.hu

Kapcsolódó cikkek a Skizofrénia és paranoia rovatban olvashatók.

2014-08-20 09:57:16
| skizofrénia
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop