Vércukorszint

Kérdés:  Az egeszsegugyben dolgozom, de a problemamat sajnos mar 2 eve nem tudom megoldani. Mar nagyon el vagyok keseredve. Mindig egeszseges voltam es vidam. 28 evesen ugy ebredtem, hogy nagyon rosszul voltam, szedultem, hanyingerem volt, verejtekeztem, hidegrazott es allando ehsegerzetem volt.
Ez csak rosszabb lett, jott a viszketes, faradsag, ingerlekenyseg, ajulas - mire rajottek, hogy magatol leesik a cukrom. Allandoan ennem kell, mert egybol jelentkezik a panasz.
Meg voltak a vizsgalaltok, majd a gyomor- es beltukrozes utan antibiotikumot kaptam es azt mondtak, hogy mar megszunnek a panaszok, mivel Gardiat-belferget allapitottak meg.
A panaszok nem szuntek meg, a cukrom meg mindig leesik magatol. Abban maradtunk az illetekes orvossal, hogy valahol inzulintultermeles van a szervezeteben, de azt nem tudja hol. Nem tud ennel tobbet segiteni.
Kerem a segitseget, mert meg a munkahelyemen is gondot okoz, mar tobb helyrol elengedtek emiatt es nem lehet teljes eletet elni, mert nagyon gyakran barhol es barmikor rosszul leszek.

diabétesz, vércukor | Az Orvos válaszol - Dr. Boncz Ágota 2014 ;19(augusztusi)   InforMed | Boncz, Á.
Válasz:  Ha lakóhelye szerint illetékes kórházban nem tudják diagnosztizálni a problémáját, kérjen beutalót a belklinikára, ahol a diagnosztikus lehetőségek a legjobbak.

Kapcsolódó cikkek a Cukorbetegség rovatban olvashatók.

2014-08-17 21:28:31
| diabétesz, vércukor
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop