Gerincbántalom, végtagba sugárzó fájdalom

Kérdés:  8 éve stabilizálták a IV-V-ös csigolyámat. Tavasszal nagyon megfájdult a bal comb izomzata, ami ágyékig kisugárzott. A műtét helyén nem éreztem azt a nagy fájdalmat, bár én azt gondoltam, hogy onnan ered. Olyan nagy intenzitású volt, hogy nem tudtam menni. kb. 4 hétig tartott. Kenegettem és Cataflamot szedtem, majd elmúlt. De most, amit ismét érzek a bal comb és ágyékba az rettenetes fájdalom, már megint. Cataflám – Ketodex, Algoflex - Lóbalzsam - Diclofenac balzsam. Az most egyik sem jön be. A combom fáj a legjobban, nem a derekam. Ön szerint mi az, ami ennyire fent tartja a fájdalmat? Tavasszal készült RTG, nem változott képet mutat a műtét helyén. Más vizsgálat nem volt. Köszönöm szépen a választ!

gerincbántalom, végtagba sugárzó fájdalom | Az Orvos válaszol - Dr. Farkas Judit 2016 ;21(augusztusi)   InforMed | Farkas, J.
Válasz:  Keresse fel azt a gerincsebészt, aki nyolc éve operálta. Valószínű, hogy a kopásos jelenség, ami miatt annak idején a műtétre sor került, ennyi idő után továbbterjedt. Porckorong-bántalom és az ülőideg következményes megnyomódása más szakaszon is kialakulhat.

Kapcsolódó cikkek a Háti, ágyéki gerinc sérülései, gerincpanaszok és az Ideggyulladás és a perifériás idegek egyéb betegség rovatokban olvashatók.

2016-10-03 16:10:41
| gerincbántalom, végtagba sugárzó fájdalom
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop