Fehér csomó a baba péniszén

Kérdés:  Angliában élünk, itt született meg a kisfiunk, aki most 22 hónapos. Szülői tanácsra és magyar kiadványokra hallgatva 1 éves kora után elkezdtük minden fürdés alkalmával gyengéden egy kicsit felhúzni a fiúnk péniszének előbőrét. Egy idő után fel is jött könnyen. Mi nem tudtuk, hogy itt ezzel egyáltalán nem foglalkoznak, békén hagyják.
Néhány hónapja ekcémás lett és nagyon nehézzé vált a fürdetése, mert mindig fürdés után borzalmasan nézett ki a bőre. Így kihagytunk néha néhány napot és nem fürdettük és nem húztuk fel a bőrt. De minden tisztába tétel után meg lett mosva a popsi és a fütyi.
Néhány hete azt tapasztaljuk, hogy le van tapadva a makk alsó részénél a bőr, valamint a makk alatt és a péniszén négy kis dudor van a bőr alatt. Nem piros, nem tűnik érzékenynek.
Nem tudjuk mi ez, elmúlik magától? Ezt sem tudjuk biztosan, hogy jó felhúzni a bőrt a makkon ameddig megy, vagy hagyjuk békén? Tudna ezzel kapcsolatban információt adni?
Nagyon köszönjük!

fityma letapadás | Az Orvos válaszol - Dr. Koncz Pál 2014 ;19(novemberi)   InforMed | Koncz, P.
Válasz:  A fitymát elég egyszer egy héten hátrahúzni, ha könnyen megy, nincs teendő. Ha ekcémás lett a bőr, a legjobb pihentetni, nem túlfürdetni stb.

Kapcsolódó cikkek A férfi nemi szervek betegségei rovatban olvashatók.

2014-11-27 04:34:46
| fityma letapadás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop