Hólyaghurut, fáradtság, hasmenés

Kérdés:  3 hete kezdodtek a panaszaim hanyassal, hasmenessel, ami nagyon csunyan elkapott. Volt, hogy fulladtam es homalyosan lattam es remegett az egesz testem.
Voltam neurolgian, belgyogyaszaton, tudogyogyasznal aztan vegul befektettek az infektologiara, ahol harom ejszakat toltottem, gyogyszert nem kaptam, csak infuziot. Hazaengedtek, bar azt nem tudtak megallapitani hogy mi okozta ezt. Ra egy napra holyaghurutos tuneteim lettek. Kaptam Tarividet Zinnatot, ami kiutott, most Monuralt hasznalok, kozben iszom a Cickafark teat, afonyakapszulat, ulofurdozok, de meg mindig beteg vagyok.
Ami a legrosszabb, hogy ot napja olyan faradtsag tor ram, hogy kenytelen vagyok lefekudni aludni. Volt, hogy reggel nyolckor felkeltem es ket ora mulva vissza kellett fekudnom. Ez az erzes szerintem ahhoz lehet hasonlo, mikor valaki tul sok nyugtatot vesz be. Csakhogy en nem nyugtatozom, megis ugy erzem magam.
Nagyon megremiszt ez a helyzet. Nem tudom, kihez forduljak.

hólyaghurut | Az Orvos válaszol - Dr. Koncz Pál 2015 ;20(szeptemberi)   InforMed | Koncz, P.
Válasz:  Fáradtságérzése lehet gyógyszer-mellékhatás. A hólyaghurutnak meg kellett szűnnie. Akkor pedig ne szedje tovább a gyógyszereket.-Az ülőfürdőket is hagyja el, teázzon bőven.

Kapcsolódó cikkek a Húgyúti fertőzések (hólyaghurut, vesemedencegyulladás) rovatban olvashatók.

2015-10-09 04:59:38
| hólyaghurut
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop