Vizeletcsepegés, fájdalom, gyengeség érzet - Gyulladás?

Kérdés:  6 évvel ezelőtt mellékhere-gyulladásom volt (előtte két évvel szintén) a jobb oldalon. Kórházi kezelést követően ez mindkét esetben rendbejött. Orvosom véleménye szerint fogproblémák okozhatták, így fogaimat évekkel ezelőtt megcsináltattam.
Viszont a gyulladást követően valami megváltozott az életemben, ami kihatással van a potenciámra (most sincs vele probléma, de azért csökkent). Valamint azóta az ondó erőtlenül ürül. Orvosom ezeknek különösebb figyelmet nem szentelt.
Azonban néha olyan tünetek jelentkeznek, mint most is. A legutóbbi ilyen tünet 3 éve volt. Mint akkor, most is azt tapasztalom, hogy vizelés után akármennyire megtörlöm, néha elcseppen a vizeletem, rossz a közérzetem, a volt gyulladt herém felhúzódik teljesen, érzékennyé válik, és néha úgy érzem, mint 3 sör után, hogy azonnal mennem kell, mert kipukkadok.
A vizelet mennyisége (kb. fél liter), nem ad ekkora sürgősségre indokot, valamint amolyan diszkomfort érzésem van. 2 alkalommal már voltak ilyen tüneteim 3-4 hétig, de elmúltak.
Most ismét ezzel a problémával küzdök, mivel sajnos ezek az apróságok nagyon nyomasztanak, így a nemi életem sem valami jó.
Kérem, segítsen abban, hogy véleménye szerint ezek a 3-4 évente ismétlődő tünetek mitől lehetnek? A mellékhere-gyulladást követően miért érzem úgy, hogy nem vagyok a régi?
Válaszát tisztelettel előre is köszönöm!

mellékhere gyulladás | Az Orvos válaszol - Dr. Koncz Pál 2015 ;20(decemberi)   InforMed | Koncz, P.
Válasz:  Leírása szerint lehet krónikus prosztatagyulladás a háttérben. Ezt ki lehet kezelni, türelem is kell hozzá.

Kapcsolódó cikkek a Férfiak problémái - Anatómia és működés rovatban olvashatók.

2016-01-07 23:12:33
| mellékhere gyulladás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop