Alhasi fájdalom

Kérdés:  42 éves nő vagyok. Problémám 2 hónapja kezdődött. Visszatérő húgyhólyag-gyulladásos tünetemmel kerestem fel orvosom, gondolván, hogy ez ismét az. A doktor megállapította vizsgálat után, nagy gyulladás van. Nem csak húgyhólyag, hanem méh- és petefészkek is. Két doboz antibiotikumot írt fel, valamint 7 injekciót.
Terápia után visszamentem, mivel alhasi fájdalmaim nem szűntek. Ezután következett még 2 doboz antibiotikum, valamint vér- és vizeletvétel, rákszűrés. Két törlet - minden eredményem jó lett, tehát nem baktérium okozta a gyulladást, sőt már a gyulladás sem volt olyan nagymértékben véreredményem szerint. Viszont fájdalmaim nem szűntek a mai napig sem.
Nemrég felkerestem egy másik orvost, aki szintén megvizsgált, teljes hasi ultrahangot csinált, beleértve veséimet is és mindent rendben talált.
Nem tudom kihez és hova forduljak? Fáj, ha lépek, ha köhögök, ha csak egy kicsit is emelek. A nap végére már le akar szakadni az egész alhasam.
Mi tévő legyek? Mi lehet ez?

alhasi fájdalom | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(márciusi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  Ha nőgyógyász és urológus nem talált semmit, akkor a belek okozzák a panaszait. Nem fehér a nyelve? Javaslom, menjen el gasztroenetrológushoz.
Jobbulást:
Petróczi dr.

Kapcsolódó cikk: Hasi fájdalom rovatban olvashatók.

2015-03-31 18:56:17
| alhasi fájdalom
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop