Barna folyás

Kérdés:  Február közepén vesztettem el egy kilenc hetes terhességet. A magzat elhalt és műtéti úton távolították el. Ezt követően két hét múlva mentem vissza az orvosomhoz, aki mindent rendben talált. 5 hét után jött meg az első menstruációm, majd utána rendszeressé vált a ciklusom, visszaállt 30-31 naposra, mint a terhesség előtt volt.
A gondom az, hogy a ciklusom 22-23 napja körül barnás folyás kezdődik, mely a menstruációig egyre erősödik. Első egy-két alkalommal még nem aggódtam, de nem akar elmúlni. A menstruációm tart öt napig, előtte egy hétig van barnás folyásom és ez elég zavaró és kellemetlen. A terhességem előtt is volt, de csak egy-két nappal a menstruáció előtt jelentkezett.
Mi okozhatja ezt? Tervezzük a kisbabát, de nem tudom, nem valami hormonális dolog áll a háttérben és hiába reménykedünk?
Válaszát előre is köszönöm!

barna folyás, hormonzavar | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(júliusi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  Önnek hormonzavara van. Ez okozza a barna folyást, és valószínűleg ez felelős a vetélésért is.
Megfelelő kezelés szükséges.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről írottakat. Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Menstruációs rendellenességek rovatban olvashatók.

2014-07-22 21:55:17
| barna folyás, hormonzavar
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop