Császármetszés utáni menstruáció

Kérdés:  Októberben (5-én) volt a császármetszésem. A 6 hetes kontroll után elkezdtem szedni a Cerazette gyógyszert (november 22.). Egyszer voltunk megszakítással együtt a párommal, de akkor már egy hónapja szedtem a Cerazettet, utána óvszerrel is védekeztünk.
Mivel már a pici nem szopizik, abbahagytam (február 7-én vettem be az utolsó szemet). Rá egy hétre (február 13-án) megjött és el is kezdtem szedni azt a fogamzásgátlót, amit a várandósság előtt szedtem (Yasminelle).
Szombaton már csak barnáztam, azóta viszont nincs semmi. Mi lehet a probléma? Még nem álltak helyre a hormonok vagy a gyógyszerek kavartak be?
Köszönöm előre is válaszát!

fogamzásgátló, fogamzásgátlás | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(márciusi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  A tabletták 1 hetes szünetében egy megvonásos művérzés van csak (ami teljesen felesleges), nem igazi havibaj. Ez a kimaradás nem sokat jelent. Folytassa a szedést, mintha mi sem történt volna.
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. Az injekció mellett egyáltalán nincs vérzés, az én betegeim pont ezért nagyon szeretik. Egyszerűbb az életük.
Ha megkeres, szívesen segítek.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2015-03-18 06:58:34
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop