Duzzadt hüvely

Kérdés:  30 éves vagyok, 10 éve élek ugyan azzal az emberrel nemi életet. 3 napja menzesz után észrevettem, hogy mintha meg lenne dagadva a hüvelyem. Tükörből is úgy néz ki, mert ha szétnyitom a kis szeméremajkakat, akkor sem látom a hüvelyem csak az elején azt a dudort. Az ujjamat, ha bedugom, érzem, hogy meg van dagadva.
Jövő hét csütörtökre kaptam nőgyógyászhoz időpontot. Kicsit meg vagyok ijedve, tudom,így látatlanba nem tud pontos diagnózist adni, de kíváncsi lennék, Ön szerint mire számíthatok? Mindehhez fájdalom nem társul, néha egy kis alhasi görcs, folyásom nagyon kevés, tejszerű, de szaga nincs és tényleg minimális. Viszketés sincs.
Mi lehet ez? Szexuális életet élhetek a vizsgálatig vagy így esetleg átadhatom a páromnak?

hüvelyfolyás, hüvelyfertőzés, duzzadt hüvely, duzzadt hüvely | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2016 ;21(novemberi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  Tankönyvileg tenyésztést kell vizsgálni (gomba/baktérium/vírus) és a kapott eredménynek megfelelően kell kezelni párjával együtt. Csak így gyógyulhat meg, a vaktában kezelés a múlté. Menjen mielőbb orvoshoz, mert méhszájseb/hólyagfertőzés alakulhat ki.
Segítségként olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a folyásról írottakat.
Ha személyesen megkeres, szívesen segítek.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Gyakori nőgyógyászati problémák rovatban olvashatók.

2016-12-02 21:15:44
| hüvelyfolyás, hüvelyfertőzés, duzzadt hüvely
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop