Fokozott izzadás - Hormonzavar?

Kérdés:  Már jó pár éve szenvedek nagyon erős izzadástól, amit úgy látok, hogy egyre csak rosszabb. Már jártam a háziorvosnál is, és mivel nem tudott ezzel mit kezdeni, továbbküldött a nőgyógyászhoz, ezért is írok Önnek.
Az izzadásomról: már 20 fok körül jelentkezik, a legkisebb mozgásnál patakokba folyik a víz a fejemről, olyan szinten, hogy a hajam tiszta víz lesz, és a testem minden pontja tiszta víz. Ha már 30 fok felett van, akkor minden mozgás nélkül is ez van. Már csak fekete ruhákba járok, mert azon nem látszik meg, ha izzadok, de a hajam a leg látványosabb. Ez most már olyan szinten zavaró, hogy nem tudok munkát vállalni, vagy eljárni bárhova.
Nem tudom, hogy ez esetleg valami hormonzavar lenne? A háziorvosom elküldött vérvételre, amiből az derült ki, hogy a pajzsmirigyem rendbe van.
Nagyon szépen kérem, ha tud, segítsen nekem!
Várom válaszát!

menopauza, változókor, hormonhiány, hormonpótlás, klimax | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(júliusi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  Sajnos nem írja életkorát, de én a klimaxos hőhullámokra gondolok panaszai alapján.
Erre tökéletes megoldás a hormonpótlás, azt javaslom Önnek. Hozzám sok hölgy jár hasonló panaszokkal, és őket teljesen panaszmentessé teszi ez a kezelés.
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél menopauzáról írottakat. Olvassa el cikkeimet is!
Ha megkeres, szívesen segítek.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Menopauza rovatban olvashatók.

2015-07-30 20:06:54
| menopauza, változókor, hormonhiány, hormonpótlás, klimax
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop