HPV - Megalázó helyzet

Kérdés:  2-3 hónappal ezelőtt a férjem nemi szervén találtunk 3 db szemölcsszerű elváltozást. Elment bőrgyógyászhoz, ott kiderült, hogy Condyloma. Kapott ecsetelőt, le is esett szépen, közben én szerettem volna HPV-tesztet kérni, 3 nőgyógyászt kérdeztem meg, mindegyik azt mondta, felesleges, elég a rákszűrés, ha van valami, az kimutatja.
A rákszűrés eredményem teljesen negatív, de most a páromnak megint leszedtek 3 db-ot és 6 hónapig kezelik, plusz kivizsgálják Szifilisz, májgyulladás stb. betegségre.
Azt mondja, tőlem kapta el, de én előtte 18 évig egy kapcsolatban éltem, tehát a volt kapcsolatomban még benne voltam, mikor a mostani párommal összejöttünk. A volt élettársamnak semmi ilyen jellegű baja nincs, 2 éve vagyunk külön, nulla immunrendszere van, mert COPD-s, 45 kg.
Ha én lennék a hordozó, akkor az expáromon már kijött volna, igaz? Mit tudnék tenni, hogy bebizonyítsam, hogy nem tőlem van?
Nagyon megalázó ez a helyzet, kérem, segítsen!
Válaszát előre is köszönöm!

HPV, nemi betegség | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(októberi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  Ez nem gond, minden további nélkül lehet HPV és további vírus teszteket végeztetni, és ma hasonló okból sok nő csináltat ilyen kivizsgálást.
A párját nagyon sajnálom a betegsége miatt…
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található. (www.drpetroczi.hu)
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Nemi úton terjedő betegségek (HPV, Chlamydia, herpes, szifilisz, kankó, stb.) rovatban olvashatók.

2014-10-19 06:36:50
| HPV, nemi betegség
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop