Lehetek terhes?

Kérdés:  17 éves vagyok, még szűz, van egy barátom. Tegnap este annyi történt köztünk, hogy ő megujjazott, én pedig a péniszét simogattam, viszont ezután azzal a kezemmel nem túl mélyen, de benyúltam a hüvelyembe, hogy megnézzem vérzek-e, mivel fájt. Ez a fájdalom még mindig fenn áll, és az alhasam is fáj.
Megsérülhetett a szűzhártyám? Ez az érzés meddig áll fenn? Ami a terhességet illeti, ugye a leírtak alapján nem lehetek az?
Megkérdeztem a barátomat, ő azt mondta, a pénisze száraz volt, és nem érezte, hogy lenne előváladéka, illetve azon a részen szerinte nem fogtam meg, ahol lehetne ilyesmi. De így is nagyon aggódom, köszönöm a választ előre is!

fogamzásgátló, fogamzásgátlás | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(augusztusi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  A szűzhártya sérülése általában vérzéssel jár.
A terhesség sajnos mindig előfordulhat. Nem kellene tablettát szednie? Ön van veszélyben, egy abortusz után nagyon gyakori a meddőség, akkor Ön nem lehet édesanya.
Ha most - remélem így lesz - megússza, kezdjen tablettát szedni! Már most írassa fel és ha megjön a havibaj, elkezdheti szedni.
Olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és injekcióról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2015-09-01 01:11:56
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop