Leukoplakia

Kérdés:  52 éves vagyok, 2 éve méh- és egy petefészek-eltávolításon estem át - kb. fél éve a nőgyógyász leukoplakiát diagnosztizált.
Alkcema kenőcsöt írt, melyet kisebb nagyobb sikerrel használok. Valamelyik rovatban olvastam (sajnos elfelejtettem hol), hogy Németországban egy új kezelési móddal lassíthatják vagy megállíthatják e betegség folyamatát.
Ez ügyben kérem segítségét!

menopauza, változókor, hormonhiány, hormonpótlás, klimax, kraurózis | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(júniusi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  A kraurósis és leukoplákia egy, menopauzás nők életét megkeserítő nőgyógyászati betegség. A leírás alapján én erre tippelek. Ezt petefészek-hormonhiány okozza.
A kolléga rossz nyomon jár, nem gyulladást kell kezelni…..
A megoldás: szájon át kellene hormont kapnia a helyi hormonkrém kezelés mellett. Sok ilyen hölgyet láttam, ez a kombináció tartósan panaszmentessé tette őket, de folyamatosan kell használni. Ez egy hormonhiány által okozott bőrbetegség ezért kell a folyamatos hormonpótlás.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a menopauzáról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Menopauza rovatban olvashatók.

2015-06-29 10:09:36
| menopauza, változókor, hormonhiány, hormonpótlás, klimax, kraurózis
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop