Méheltávolítás utáni panasz

Kérdés:  42 éves vagyok és méheltávolító műtéten estem át 2013-ban. A petefészkeim megmaradtak. De nem kaptam semmilyen hormonkezelést a műtét után.
Műtét után a kórházban rosszul lettem, szédültem, tüskéket éreztem a fejemben, hányingerem volt és elvittek mindenféle vizsgálatra (neurológia, belgyógyászat), nem találtak semmit. Utána voltam koponya MR-en, CT-n, reumán, de nem találtak sehol semmit.
A panaszom azóta is fennáll. Olyan mintha egyensúlyzavarom lenne. Homeopátián is voltam. A pajzsmirigyem alultermel, de a gyógyszertől rosszul voltam, ezért nem szedem.
Most megpróbáltam a fülakupunktúrás kezelést, de ez sem segít.
Nyaki ultrahangon is voltam. Az ereimnek nincs semmi baja, a vérnyomásom is rendben van.
Sokszor nagyon fáj a fejem, szinte nincs olyan nap, hogy ne fájna, hátul a kisagyamnál érzem a fájdalmat, a szédülés pedig folyamatosan fennáll, ha mozgok vagy dolgozok akkor még erősebb.
Nem tudom, hogy kihez vagy hova forduljak még? Valamilyen tanácsot szeretnék kapni, hogy milyen vizsgálatra menjek még, vagy ki tudna ezen segíteni?

fejfájás | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(márciusi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  Önnek ugyan valószínűleg már leálltak a bent hagyott petefészkei, és nincs női hormonja, de elsősorban ideggyógyászati magyarázatra gondolok, mert a klimaxosoknál nem ilyen panaszok vannak.
Meg kell ismételni a vizsgálatot!
Üdvözlettel:
Petróczi dr.

Kapcsolódó cikkek a Fejfájás, migrén rovatban olvashatók.

2015-03-18 06:58:36
| fejfájás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop