Menstruáció elmaradása

Kérdés:  Fogamzásgátló tabletta mellett most egy rendszertelen barnás folyást tapasztaltam egy héttel azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie. Vérzésem pedig ezután nem volt, amikor lennie kellett volna.
A tablettát majdnem egy éve szedem, mindig rendszeresen, sosem hagytam még ki és még nem történt ilyen velem.

fogamzásgátló, fogamzásgátlás, fogamzásgátló injekció | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(júliusi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  A tabletta abbahagyása (=a hormon megvonása a méhnyálkahártyától a 7 nap alatt) megvonásos vérzést okoz. Ez nem igazi havibaj, hanem egy teljesen felesleges műtermék, a hölgyek bolondítására. Ha összeveszik a barátjával és 10 nap után hagyja abba, akkor 10 nap után jelentkezik, változó, hány napra. ha nem lenne, akkor sincs gond.
Elmehet vizsgálatra, de szerintem a következő szünetben majd megjön. De ismétlem: ez egy műtermék, semmi köze a védő hatáshoz.
A USA és Kanada hölgyei injekcióval védekeznek, ami mellett eleve nincs vérzés.
Ha nagyon akar vérezni, magasabb hormontartalmú gyógyszert kell szednie. De hiányzik ez? Az orvostudomány szerint teljesen felesleges.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. Az én betegeim az injekciót szeretik nagyon, az nagyon kényelmes.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2015-07-30 20:06:54
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás, fogamzásgátló injekció
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop