Menstruációs gondok

Kérdés:  35 éves vagyok, 3 gyermekem van, a 3. szülésem óta, ami a második császármetszésem volt (2011 decemberében) teljesen megváltozott a menzeszem. Egyik hónapban nagyon fájdalmas és rengeteg vérzéssel járó, másik hónapban szinte észre sem veszem. A mostani is pont a fájdalmas verzió, több nagyobb vérdarabkával (2-3 centisek) és ma, a második napon, már ugyan nem annyira fáj, de a tegnapi, első napon alig bírtam felállni is. Ezzel szemben az előző kettő meg teljesen normális volt, alig vettem észre, hogy egyáltalán van valami, előtte pedig megint ez a nagyon fájdalmas menzesz volt.
Ez normálisnak ugyan nem nevezhető, de lehet gond mögötte?
Előre is köszönöm válaszát!

fogamzásgátló, fogamzásgátlás | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(májusi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  Fogamzásgátlót kellene használnia, az lecsökkenti a gondokat. Az ötcsillagos megoldás az injekció lenne, amellett a használat ideje alatt egyáltalán nincs menstruáció.
Az én betegeim imádják. Szerintem Önnek is megváltás lenne.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. A tabletták is csökkentik a vérzést és a görcsöket, sok nő - noha nincs partnere - ezért szedi.
A hormonális védekezés hasonlóan megakadályozza a PCOS és az endometriózis súlyosbodását is.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás rovatban olvashatók.

2015-06-01 19:03:44
| fogamzásgátló, fogamzásgátlás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop