Mi lehet a probléma?

Kérdés:  Jelenleg 2 gyermekem van (3 és 5 évesek), 2014 januárjában volt egy vetélésem (5 hetes), szerencsére nem kellett semmit csinálni, magától megoldódott. Azóta is szeretnénk 3. babát, de sajnos nem sikerül, pedig minden hónapban pontos a menstruációm.
Voltam nőgyógyásznál, azt mondta, van egy kis folyásom, arra adott kúpot. Azt mondta, nem lát peteérést, mert akkor kellett volna lennie, de azt mondta ennél sokkal nagyobb méretűnek kell lenni, ha peteérés van.
Adott egy készítményt (Inofolic), ami állítólag segít és írt fel egy gyógyszert (Clostilbegyt), de azt mondta, nagy az esély ilyenkor az ikerterhességre. Ez valóban így van?
Azóta sötétbarna folyásom van, nem tudom mitől, pedig még 2 hét a menstruációig! De nagyon kevés! Mi lehet ez? A kúpot sem használtam.
Várom válaszát!

meddőség | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(szeptemberi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  Neten át csak találgatni tudok. Valószínűleg hormonzavar, a nem megfelelő peteérés a gond. Feltéve, hogy a rákszűrés negatív, a barna folyást (=alvadt vér) is ez okozza.
Gondolom, alapos kivizsgálás megtörtént.
Nyugodtan szedheti a javasolt gyógyszert. Én 30 éve írom, nagyon sokaknak segített, de egy iker sem volt mellette…..
A folyás miatt viszont tenyésztés és kenetvizsgálat javasolt, vaktában nehéz meggyógyítani.
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről, a meddőségről és a folyásról írottakat.
Nézze meg a videókat. (Táncoló ikerbabák.)
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Meddőség rovatban olvashatók.

2014-09-14 19:37:45
| meddőség
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop