Mit tegyek?

Kérdés:  December óta küszködöm a vérzésproblémával, mert amikor megjön a menzeszem sokszor 7-8-10 napig is eltart és nagyon nagy mennyiségben. Decemberben történt egy abrasió utána 6 hónapi kellett szednem Norcolutot, de így sem jobb a helyzet.
A gond onnan ered, hogy vagina és uterus duplexem van, és mindkettő méhemben van mióma. Az orvos szerint még nem indokolt a műtét. A probléma csak az, hogy vészes vérszegény lettem, a vasam lemegy 3-ra, ennél fogva a rossz közérzetem és a többi velejáró probléma megvan.
A háziorvosom már második alkalommal adja vénásan a vasat, de egyfolytában mondogatja, hogy nem ez a megoldás (keressek másik nőgyógyászt), hanem valószínű a műtét.
A nőgyógyász szerint pedig nem olyan egyszerű, mert cukorbeteg is vagyok közben, lassabban gyógyul a seb. Volt már 2 császárom és egy sérvműtétem - lehetnek komplikációk.
Most abban maradtunk, hogy szedjek Dicynonet Rutascorbint és Ergam cseppet, ahogy megjön a menstruációm, és majd meglátjuk mi lesz.
A probléma csak az, hogy 2013 októberében volt egy szívkatéterezésem, melynek során be kellett helyezni egy hálót a koszorúérbe és ennél fogva ugye szedem az Asa protectet meg még a többi mellévalót.
A háziorvos szerint ez így nem a legjobb, mert az egyik értágító a másik érszűkítő és ez így nem jó.
Érdeklődve várom válaszát!

mioma | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(augusztusi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  A rendellenes vérzést könnyen meg lehet szüntetni, és a miómákat is gyógyszeresen meg lehet kisebbíteni. Vannak megfelelő gyógyszerek.
Ezek nem zavarják a szívét, mindez könnyen megoldható.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található. (www.drpetroczi.hu)
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Miómák rovatban olvashatók.

2014-08-17 21:30:23
| mióma
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop