Nem kívánt terhesség

Kérdés:  Ön az egyetlen reményem, hogy segítsen! 14 hetes 5 napos terhes vagyok, semmiféle tünetem nem volt, a menstruációm is megvolt. Miért nem veszik ezt figyelembe?
Bezzeg a 18 év alattiak még ilyenkor is vetethetnek, nem gondolom, hogy különbek lennének. Van egy 3éves kislányom, nem akarjuk ezt a babát! Nem akarom megszülni! Van itt Magyarországon olyan kórház, ahol elvállalnák, hogy elveszik? Mert csak azt mondják, hogy nagy, de könyörgöm, egy 18 év alatti lánynak nem nagy egy ekkora baba? 22 éves vagyok, anyagilag sem bírnánk és sehogyan sem, még nem.
Könyörgöm, segítsen valahogy! Esetleg valaki magándoktor, aki elvégezné?
Könyörgöm!

abortusz, terhesség megszakítás | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(októberi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  A magándoktor 5 évet pihenne érte Szegeden, olyat nem fog találni.
Van megoldás, viselje ki a babát és még a kórházban mondjon le róla, adja örökbe. Ez a legjobb a kicsinek is, mert rengeteg meddő nő van, akinek legfőbb vágya egy baba, amit a természettől hiába vár. Nagyon jó dolga lesz nála a babának. Tegye ezt, így nem kerül összeütközésbe a törvénnyel sem. (Az adatait nyilván tartják, ha valami történik a babával, komoly gondjai lehetnek.)
Végül nem akarom bántani, de tabletta mellett nem kellene idegeskednie, nem lett volna jobb azzal védekezni? A törvény, az törvény.
Okos legyen!
Üdvözlettel:
Petróczi dr.

Kapcsolódó cikkek a Fogamzásgátlás, abortusz rovatban olvashatók.

2014-10-19 06:36:52
| abortusz, terhesség megszakítás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop