Nemi szerv viszketése

Kérdés:  61 éves, 20 éve özvegy nő vagyok. Azóta nincs szexuális életem sem. 5 éve cukorbeteg vagyok napi 1 szem Mercformin 500 mg tablettát szedek és este 16 egység Humulin inzulint.
Évek óta nagyon viszket a vaginám, a két ajak, de legjobban a jobb oldali, de annyira, hogy nagyon sokat volt már úgy, hogy annyira elvakartam, hogy vérpöttyöt találtam a fehérneműmön és olyankor ülni is alig tudok, mert beleragad a bugyimba és fáj és ég, de viszket is egyszerre.
Semmiféle váladék nem szennyezi meg a bugyimat, de amikor vécére megyek, akkor észrevettem már, hogy nyálkás a vaginám, mikor megtörlöm, de foltot nem hagy.
Tudna valamit ajánlani? Nőgyógyászhoz nem szívesen mennék, nem járok már nagyon régóta, egyszer nagyon kellemetlen esetem volt, azóta nem járok.
Előre is köszönöm, ha válaszol!

menopauza, változókor, hormonhiány, hormonpótlás, klimax | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2014 ;19(novemberi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  A viszketés okának kiderítésére tenyésztés és kenetvizsgálat szükséges. Emellett felmerül a menopauzális hormonzavar is, mint kiváltó ok.
Erre mindre van megoldás, és Ön teljesen meggyógyulhat, de nőgyógyászhoz kell mennie, másként nem megy!
Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu ) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a menopauzáról és a folyásról írottakat.
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Menopauza rovatban olvashatók.

2014-11-16 05:34:33
| menopauza, változókor, hormonhiány, hormonpótlás, klimax
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop