Terhességre várva - Tünetek

Kérdés:  Párommal babát szeretnénk. 29 éves vagyok, ő 32. Immáron május óta próbálkozunk, még sajnos nem fogantam meg.
2 hónappal ezelőtt minden nap szédültem, émelyegtem. Ez egyszer csak eltűnt olyan hónap után. A menstruációm ezelőtt napra pontos volt majdnem egy éven keresztül. Azóta először ugyan napra pontos volt, de épphogy pár csepp és az is csak két napig.
Majd egy nap szünet és újabb két csepp két napon keresztül. Következő hónapban már 2 nappal korábban megjött a vártnál és a mennyisége a megszokott volt, viszont a hossza ismét nem a szokásos. 10 nap múlva kellene újra megjönnie.
Ezek utalhatnak esetleg valamilyen szervi problémára? Mennyi próbálkozás után szükséges elvégezni esetlegesen meddőségi vizsgálatot? Természetesen tudom, hogy még nagyon korai, még eszem ágában sincs aggódni, csak tudni szeretném.
Köszönettel!

meddőség | Az Orvos válaszol - Dr. Petróczi István 2015 ;20(novemberi)   InforMed | Petróczi, I.
Válasz:  Nekem az a véleményem, ha babát szeretne, ne várjon, azt fel is kell nevelni. Mielőbb menjen el orvoshoz kivizsgálásra és kezelés céljából.
A részletekről bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél az előkészületről, az élet csodáiról és a meddőségről írottakat.
Nézze meg a videókat. (Baba videók, táncoló ikerbabák.)
Ha megkeres, szívesen segítek, címem és telefonom a honlapomon található.
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István

Kapcsolódó cikkek a Meddőség rovatban olvashatók.

2015-11-18 21:52:50
| meddőség
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop