Állandó fáradtság

Kérdés:  35 éves nő vagyok. A panaszom annyi, hogy viszonylag sokat alszom, mégis állandóan fáradt vagyok. Annyira, hogy a mindennapi tevékenységeimet, a munkámat is erősen befolyásolja.
Ha van rá lehetőségem, bármikor el tudok aludni, sokszor olyan helyzetben is alig vagyok képes ébren maradni, amikor pedig egyáltalán nem szabadna aludnom.
Kora este a gyerekek altatása közben elalszom (akár ülve a szőnyeg közepén, órákig) és szinte felébreszthetetlenül alszom 1-3 órát. Ezekkel a kis alvásokkal együtt is 6-8 órát alszom éjjel, ami szerintem nem kevés, mert ráadásul nem fizikai munkát végzek. Mégis végtelenül kimerült vagyok. (Ha szabadságon vagyok, és többet alszom, akkor sem tudok fent maradni már este, illetve napközben sem vagyok kevésbé fáradt.)
Háziorvosnál jártam, a vérképem teljesen rendben van. Ezt látva az ő javaslata mindössze annyi volt, hogy igyak többet és aludjak többet.
Valóban ennyi lenne a megoldás? Vagy esetleg valami vitamint kellene szednem? Vagy valamilyen szakorvost felkeresni? (Ez utóbbi esetben kit érdemes?)
Segítségét, tanácsát előre is köszönöm!

fáradtság | Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2016 ;21(januári)   InforMed | Szendei, K.
Válasz:  Nem depressziós?

Kapcsolódó cikkek a Depresszió és mánia rovatban olvashatók.

2016-01-31 19:40:19
| fáradtság
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop