Egyszerű vírusos megfázás?

Kérdés:  25 eves ferfi vagyok. Par napja kezdodott: eloszor csak feldagadt mandula, kohoges. Egyszeru megfazasra gondoltam, elkezdtem Tantum verdet szopogatni, Gripovit max C-t inni - por, amit forrón ittam.
Tegnap megdagadt a bal kezem, az ujjaim, tenyerem es az ajkaim bal oldala. Kicsit bepanikoltam, hogy gyogyszerallergia lehet esetleg. Azota nem szedek semmit, reggelre el is mult nagyjabol, sok folyadekot ittam, azota sokkal jobban csorog az orrom, szinte 1-2 percenkent kell kifujnom es most estere meg az ajkaim jobb oldala dagadt meg, a kezem most nem.
Mivel hétvége jon, nem mennek a korhazba ilyesmivel, hetfon majd elmegyek a haziorvosomhoz, de szeretnem tudni, hogy mennyire nagy a gond? Olvastam, hogy lehet allergia es arra kalcium + C-vitamin kell, bevettem nemrég, de semmi változás.
Valamilyen virus okozza? Enyhe hőemelkedés is van.

nátha, megfázás | Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2017 ;22(februári)   InforMed | Szendei, K.
Válasz:  Valószínűleg a Gripovitre (ami hibiszkuszt tartalmaz) allergiás. De már nem szedi, ne is szedje. De értelmetlen a kalcium szedése is, hőemelkedést szintén nem kell gyógyszerelni. Ha a torka fáj, langyos sós vízzel gargalizáljon, meg fog gyógyulni.

Kapcsolódó cikkek a Nátha rovatban olvashatók.

2017-02-26 07:51:59
| nátha, megfázás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop