Gyomorfájdalom

Kérdés:  Elég gyakori hasfájásom van. Először, amikor kezdődött, azt hittem biztos a kényelmetlen nadrág miatt van, biztos elnyomja. Vagy ha túl sokat eszek este. De mivel már ezeket a tényezőket is kizártam, és meg mindig elő szokott jönni, így már végkép nem tudom, mi lehet a baj. A köldökömtől szokott indulni lefele es ki szokott sugarozni hatra a derekamra. Igazából sokszor nem is fáj, hanem görcsöl, nem tudom, hogy mi lehet ez, de egy kicsit meg vagyok ijedve. Külföldön élek és ezért szeretnék tanácsot kérni, mert itt a háziorvosi kezelés teljesen más, mint otthon, nem olyan precízen vizsgálnak meg.
Voltam orvosnál, megnyomkodta a hasam és azt mondta, hogy semmi bajt nem talál. De akkor mitől jön ki? Gondoltam már vesekőre, meg minden másra, de diagnosztizálni sem szeretnem magam, mivel nem vagyok doktor.
Válaszát elore is koszonom

gyomorfájdalom, hasi fájdalom | Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2015 ;20(októberi)   InforMed | Szendei, K.
Válasz:  Gondolom, szoronghat idegenben. Ez savasságot, savas refluxot csinálhat, ezért először a panaszok jelentkezésekor valami savkötőt, esetleg görcsoldóval kombinálva kellene használni. Ezek mindenhol szabadon vásárolhatók. Ha anyagilag megengedheti, menjen el egy hasi ultrahangra, epe- és vesekövesség ezzel kizárható.

Kapcsolódó cikk: Hasi fájdalom rovatban olvashatók.

2015-10-09 04:45:09
| gyomorfájdalom, hasi fájdalom
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop