HPV fertőzés oka

Kérdés:  Parkapcsolatban elek es nogyogyaszati panaszaim vannak. A nogyogyaszaton HPV fertozest allapitottak meg, es gyulladast, a huvelyben fehér, apró, papirdarabkakhoz hasonlo reszecskek jelentek meg, amely nagyon buzos, olyannyira, hogy sokszor embertarsaimat kerulnom kell. Azon kivul alhasi meg petefészek fájdalmaim vannak. Es hogy tetézzem a bajokat, a párom az orális kapcsolat kedvelője. Szájban szurkes sargas csipos lerakodas jelent meg, mely fertotlenitoszer hatasara sotetbarnas szinuve valik, sokszor foginyverzest okoz, meg fejfajassal tarsul.
Tobbszorosen vegeztem Candida es Streptococcus vizsgalatokat, de egyik sem. Azon kivul elvegeztem Chlamydia, hepatitisz, herpesz - ezeket sem talaltak, az egyetlen egy fertozes, amit kimutattak, az a HPV, ami az orvosok szerint nem sulyos.
Amiota ezzel a fertozessel kuszkodok cellulitisz jelent meg az egész testemen es nagyon magas a versulyedesem, de sajnos meg mindig nem tudom a fertozes okat.
Erre kernem az On segitseget!

HPV | Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2015 ;20(februári)   InforMed | Szendei, K.
Válasz:  Hát tudja a fertőzés okát, HPV (humán papilloma vírus) fertőzése van, kezelését bízza bőrgyógyászra. Párját is vizsgálni kellene.

Kapcsolódó cikkek a Nemi úton terjedő betegségek (HPV, Chlamydia, herpes, szifilisz, kankó, stb.) rovatban olvashatók.

2015-02-22 05:32:51
| HPV
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop