Segítséget kérnék

Kérdés:  Jövő hét keddre elküldtek műtétre processus styloideus radialis tendosynovitis diagnózissal, 1 héttel ezelőtt. Voltam laborban tegnap, de minden érték a véremben teljesen normális és a kezem sem fáj már annyira.
Lehetséges, hogy lezajlott a gyulladás és fölöslegesen mennék? Mert én úgy tudom a gyulladás megemeli a vérsüllyedést, de esetemben ez csak 3. Viszont a vizeletemben több érték is eltér a normál tartománytól. Ezek a következők: fehérje +, urobilinogen +, baktériumok nyomokban, fehérvérsejt 40/n látót + <5, vörösvértest 50/n látót +<2.
Köszönöm válaszát!

tenosynovitis, ínhüvelygyulladás | Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2015 ;20(szeptemberi)   InforMed | Szendei, K.
Válasz:  Itt egy reumás jellegű steril gyulladásról van szó, a süllyedést pedig már régen nem nézzük, a C-reaktív proteint határozza meg a labor. Egyáltalán, milyen műtétet akarnak végezni? Az ínhüvelygyulladás kezelése nyugalomba helyezés, gyulladáscsökkentők szedése. A vizelet valóban kóros, de ismerni kellene a vizeletvétel körülményeit és panaszait is.

Kapcsolódó cikkek a Sérülések és mozgásszervi betegségek rovatban olvashatók.

2015-10-05 20:24:33
| tenosynovitis, ínhüvelygyulladás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop