Syncumar okozza?

Kérdés:  Mélyvénás trombózist kaptam, 100%-os elzáródást combtőben. 9 napig feküdtem kórházban, ahol hasba kaptam injekciót, napi 4-et, Syncumárt írtak fel, 4 mg.
Hazaengedtek és véres volt a székletem. Visszamentem a kezelőorvosomhoz, mert nehezen van székletem, van kisebb aranyerem is.
Előzőleg 2,5 éve nőgyógyászati daganattal műtöttek, méh- és petefészekeltávolítással. 2 éve voltam vastagbéltükrözésen, teljesen negatív volt az eredmény.
Ön szerint is a Syncumar okozza ezt a vérzést a székletkor? Remélem, nem daganat eredetű!
Egyik nap van véres széklet, másnap nincs. Ideges vagyok. Azt mondta a kezelő orvosom, ha továbbra is lesz, akkor átállít injekcióra hasfalba. Aggódom, remélem nem daganat!
Köszönöm szépen válaszát előre is!

mélyvénás trombózis | Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin 2016 ;21(augusztusi)   InforMed
Válasz:  A vér prothrombin szintjének ellenőrzése majdnem egyértelmű választ ad arra, hogy a vérzés vérhígító következménye-e, de véres széklet esetén mindenképpen meg kell nézni, hogy nincs-e vérzés forrás a végbélben. Lássa nőgyógyász is. Ha nehezen van széklete, akkor biztos, hogy ezen kellene változtatni, mert a székrekedés végbél berepedést, aranyér kialakulását elősegítheti, ami vérezhet. Tehát labor ellenőrzés, vizsgálat szükséges.
AU: Szendei, K.

Kapcsolódó cikkek a Visszeresség, trombózis, nyirokérbetegségek rovatban olvashatók.

2016-08-24 19:43:36
| mélyvénás trombózis
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop