Hirdetés

Pánikbetegség, szex

szex, pánikbetegség |

Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin   InforMed | Szendei, K.

Tisztelt Doktornő!

17 éves vagyok, és 1 éve élek rendszeres nemi életet. A barátommal nemrég feküdtem le először, és sikerült életemben először átélni az orgazmust. Elég sok problémám van az életben, és ezekre egyedül akkor nem gondolok, ha a barátommal vagyok. És a szex egy nagyon megnyugtató érzést ad, amellett, hogy jó persze. És az utóbbi időben nagyon sokszor van rá szükségem, nagyon vágyom rá. Ezért elkezdtem önkielégíteni is - de tudom, hogy ez nem helyes. És csakis a barátomra vágyom, Őt mindennél jobban szeretem a világon.

Nem tudom, mennyire számít: pánikbeteg vagyok, gyógyszereket is szedtem 9 hónapig (napi min. 4 Xanax és 1 Seropram), de az eddigi pszichiátereim nem figyeltek rám különösebben, így mostanában egyhez sem járok és megpróbálom gyógyszerek nélkül élni az életem (ez néha összejön, néha nem).

Segítségét előre is köszönöm.

Örüljön neki, hogy örömet okoz a szex. Sokan irigyelhetik ezért. Ha mellette egyéb kötelességét maradéktalanul teljesíteni tudja, ne legyen lelkiismeretfurdalása, az önkielégítés miatt sem. Leírásából úgy érzem, hogy gyógyszerek helyett megtalálta a megfelelő terápiát lelki panaszaira. Remélem kapcsolata egyéb vonatkozásában is jó, s ha ez így van, kívánom, hogy sokáig tartson.

A válaszok az orvos és beteg személyes találkozását, illetve az orvosi vizsgálatot nem pótolják!

szex, pánikbetegség

2002-07-11 14:37:11

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop