Hirdetés

Újabb három gyógyszertár forgalmazási engedélyét függesztette fel az OGYÉI

Újabb három gyógyszertárat záratott be az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, felfüggesztve a Szent Hildegárd gyógyszertár és a hozzá tartozó két fiókgyógyszertár kereskedelmi engedélyét.

gyógyszertár, forgalmazási engedély, OGYÉI, bulvár |

MTI Hírek13 | MTI

A szervezet pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az országos tisztifőgyógyszerész lakossági bejelentés alapján indított helyszíni vizsgálatot a bakonyszombathelyi patikában, aminek tapasztalatairól értesítette a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot, bejelentést tett az eset kivizsgálása érdekében.

A tájékoztatás szerint a bezáratott gyógyszertárak helyett a bakonyszombathelyi, a rédei és ászári lakosok a kisbéri Alma és BENU Ezüstkehely Gyógyszertárak, valamint a súri Mályva Patika Gyógyszertár szolgáltatásait vehetik igénybe.

Az OGYÉI a héten illegális gyógyszer-kereskedelmi tevékenység miatt két budapesti gyógyszertárat már bezáratott. A gyanú szerint a két magyar gyógyszertár - egymással összejátszva - a svéd feketepiacon értékesített több tízezer doboznyi, elsősorban nyugtató, szorongásgátló hatóanyagú készítményeket.

gyógyszertár, forgalmazási engedély, OGYÉI, bulvár

2019-11-04 20:25:50

Hirdetés

Legfrissebb

AZ ORVOS VÁLASZOL

Szakorvosaink válaszai olvasói kérdésekre

Mielőtt kérdez, keressen orvosaink korábbi válaszai között!

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop