Főoldal » Bulvár »

Megölte Cecilt

Egy dúsgazdag és rovott vadászati múltú amerikai fogorvost vádolnak Zimbabwe leghíresebb és egyik legöregebb oroszlánjának megölésével, amely hatalmas felháborodást keltett az állatvédők körében az afrikai országban és az Egyesült Államokban is.


Két perc alatt tanult meg egy robot törött lábbal járni

Két perc alatt tanult meg egy robot törött lábbal járni. A sérült állatok viselkedését utánzó robotot egy nemzetközi kutatócsoport tesztelte.


Zsiráfpedikűr a veszprémi állatkertben

Szokatlan és veszélyes beavatkozásra került sor csütörtökön a veszprémi állatkertben. A zsiráftehén patája korrekcióra szorult, ez indokolta a beavatkozást.


Születésnapi kiállítással ünneplik Amerikában a 40 éves Rubik-kockát

Születésnapi kiállítással ünneplik a 40 éves Rubik-kockát az Egyesült Államokban. A New Jersey-i Liberty Science Centerben létrehozott tárlatot, amely később a világ számos más országában is látható lesz, Áder János köztársasági elnök és Rubik Ernő nyitja meg csütörtökön - közölte Fürjes Balázs, a budapesti Rubik-központ létrehozásának kormányzati képviseletét ellátó, kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos hétfőn az MTI-vel.


Elhunyt Radnóti Miklós özvegye

Elhunyt Radnóti Miklós költő özvegye, Gyarmati Fanni - közölte a fővárosi XIII. kerületi önkormányzatának sajtóreferense szombaton az MTI-vel. Gyarmati Fannit életének 102. évében, szombat hajnalban érte a halál - mondta Gellért Lajos.


1 | | | |
hirdetés
^