Hirdetés

Több mint 300 ezer forintot adtak egy szeletért Károly és Diana esküvői tortájából

Károly és Diana esküvői tortájának egy rég megromlott darabját 1375 dollárért (330 ezer forint) árverezték el az Egyesült Államokban.

bulvár, árverés, esküvő, Diana |

MTI Hírek11


A brit trónörökös ötemeletes esküvői tortájából származó, 33 éves penészes süteményt eredeti csomagolásban, Károly herceg monogramjával és címerével ékes fehér-ezüst díszdobozban, zsírpapírral és tálalóalátéttel, a hercegi pár üdvözlőkártyájával együtt kínálták megvételre 1100 dolláros minimáláron.

Mint az aukciósház, a történelmi dokumentumokra szakosodott Nate D. Sanders honlapján olvasható, az 1981. júliusi menyegzőről fennmaradt téglalap alakú tortaszeletre egyetlen - meg nem nevezett - vásárló tett ajánlatot.

Károly és Diana esküvői tortájából már 2011-ben is elárvereztek egy szeletet Beverly Hillsben, Vilmos és Katalin nyolcemeletes esküvői tortájának egy friss szeletével együtt.

A brit királyi ház egy rajongója 2012-ben 230 fontot (mai árfolyamon 91 400 forint) fizetett pár szelet, Károly és Diana esküvői reggelijéből elcsent pirítósért.

Vilmos herceg és Katalin 2011-es híres esküvői tortájának is több darabja kalapács alá került a menyegző óta.

A nyolcemeletes tortából több darabot is eltettek különleges alkalmakra, a királyi család tagjai és a Middletonok például György herceg 2013. októberi keresztelőjén kóstolhatták meg újra egy-egy szelet erejéig az esküvői tortakölteményt.

2009-ben Angliában Viktória királynő negyedik lánya, Lujza hercegnő esküvői tortájából adtak el egy akkor 138 éves szeletet 50 ezer forintnak megfelelő összegért.

HELLO! Daily News

bulvár, árverés, esküvő, Diana

2014-09-01 14:55:26

Hirdetés

Legfrissebb

AZ ORVOS VÁLASZOL

Szakorvosaink válaszai olvasói kérdésekre

Mielőtt kérdez, keressen orvosaink korábbi válaszai között!

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop