Hirdetés

Fórumsorozatot indít öt egészségügyi szakmai szervezet

Hogyan tovább magyar egészségügy? címmel országos fórumsorozatot indít öt egészségügyi szakmai szervezet azzal a céllal, hogy megismerjék az egészségügyben dolgozók véleményét, javaslatait az ellátórendszerben tervezett változtatásokkal kapcsolatban - közölte a kezdeményező Magyar Rezidens Szövetség kedden az MTI-vel.

egészség, orvosok |

MTI Hírek11

A tájékoztatás szerint a programhoz csatlakozó szervezetek - a Magyar Orvosok Szövetsége, a Magyar Rezidens Szövetség, a Független Egészségügyi Szakszervezet, az Orvosegyetemek Szakszervezeti Szövetsége és a Magyar Orvosi Kamara célja továbbá az is, hogy minél hitelesebben tudják az ágazat közös érdekeit képviselni.

Mint közleményükben fogalmaznak, az egészségügy átfogó változás előtt áll, ezért fontosnak tartják, hogy a kollégák véleménye még hangsúlyosabban jelenjen meg az egészségügy átalakításának folyamatában. Visszajelzést várnak az orvosoktól, hogyan látják a bérrendezés ütemét, mértékét, továbbá fontos cél, hogy a közösen megfogalmazott alapelvek alapján képviseljék az egészségügy valamennyi dolgozóját, egy - ahogy fogalmaznak - "élhető magyar egészségügy" megteremtéséért.

egészség, orvosok

2014-11-18 14:41:00

Hirdetés

Legfrissebb

AZ ORVOS VÁLASZOL

Szakorvosaink válaszai olvasói kérdésekre

Mielőtt kérdez, keressen orvosaink korábbi válaszai között!

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop