Tanuljunk játszva Garfieldtól!

A gyerekeket elbűvölik a megoldatlan rejtélyek, az űr és a természet titkai, az építészet csodái. A Rejtélymánia című új Garfield matricagyűjtő album, mely a SPAR csoport üzleteiben vár rájuk, pedig biztosan a kedvencük lesz.

rejtély, vásárlás, spar, garfield matrica, rejtélymánia, bulvár | InforMed Hírek14   InforMed

A SPAR Magyarország nyolcadik ízben hívja tanulva játszani vásárlóit. A Rejtélymánia című új Garfield-os matricagyűjtő album és a hozzá csatlakozó 200 különféle matrica ezúttal a misztikumok, legendák, hiedelmek, titkok és csodák világába kalauzol. 65 oldalon keresztül az univerzum rejtélyeivel éppúgy találkozhat, mint fura természeti jelenségekkel, mágikus épületek hiedelmeivel, különleges lényekkel és megmagyarázhatatlan eseményekkel.

Az olvasók szórakoztató, játékos formában szerezhetnek ismereteket, ha részt vesznek a SPAR Magyarország promóciójában, amely március 16-án indult és 8 héten át tart. A SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletek vásárlói minden elköltött 3 ezer forintjuk mellé 1 ingyenes, zöld színű matricacsomagot kapnak, amely 5 különféle matricát rejt.

Az áruházakban ezeken kívül különféle kiemelt termékek mellé ugyancsak ajándék zöld matricacsomag is jár. A kasszáknál kék színű matricacsomagot is lehet vásárolni 99 forintos csomagáron, így az album még gyorsabban betelhet. A különleges matricák között ezúttal is vannak recés felületű, csillogó, fémes hatású és körvonalakat követők is.

Okostelefonra ingyenesen letölthető alkalmazást is fejlesztettek a SPAR legújabb akciójához, amely segítségével még több rejtélyt fedezhetnek fel az olvasók. Az applikációval beolvasható 20 különböző, a könyvben speciális ikonnal jelölt matrica és kép, valamint az album borítója is. Ezen kívül számos extra tartalom – 3D Augmented Reality, audio tartalom, illetve képgaléria – jelenik meg a felhasználók számára.

Garfield jött, látott és győzött: az ismeretterjesztő albumsorozat eddigi 7 kötetéből – minden korábbi rekordot megdöntve – országszerte több mint 2,1 millió fogyott, és 156 millió matricacsomag talált gazdára. Tanuljon nevetve Ön is!

www.rejtelymania.hu


| rejtély, vásárlás, spar, garfield matrica, rejtélymánia, bulvár
2017-03-20 17:37:51


Tanuljunk játszva Garfieldtól!

A gyerekeket elbűvölik a megoldatlan rejtélyek, az űr és a természet titkai, az építészet csodái. A Rejtélymánia című új Garfield matricagyűjtő album, mely a S...


A gyerekkori nélkülözés akár 26 százalékkal is csökkentheti a felnőttkori jövedelmet

A gyerekkori nélkülözés akár 26 százalékkal is csökkentheti a felnőttkori jövedelmet, és ez az országok növekedését is jelentősen befolyásolja - derült ki a Lance...


Eurostat: a nők fizetése még mindig jelentősen elmarad a férfiakétól Európában

Bár a helyzet javult, a nők Európa-szerte még 2014-ben is átlagosan 16,1 százalékkal kevesebbet kerestek a férfiaknál, az ezt megelőző évhez képest a legnagyobb javul...


Napi 86 percet tölt a Facebookon az átlagos magyar felhasználó

Átlagosan napi 86 percet tölt a világ legnagyobb taglétszámú közösségi oldalán, a Facebookon az átlagos magyar felhasználó. Hétköznap pár perccel rövidebb, hétvé...


Nem mindig könnyű utolérni a hazug embert

A hazugságvizsgálat komoly dolog. Bár sok testbeszéd elemző állítja, hogy pontosan meg tudja mondani, ki hazudik és ki nem, az adatok másról tanúskodnak.


+ További hírek
+ További egészségpolitika
hirdetés
^