Hirdetés

Több megyében sűrű köd lehet szerdán

Tíz megyére és a fővárosra figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd miatt szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat.

időjárás, előrejelzés |

MTI Hírek12

Az MTI-hez kedden eljuttatott veszélyjelzés szerint Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Pest megyében, valamint Budapesten kell készülni arra, hogy tartósan megmarad a köd, és csak pár száz méteres lehet a látótávolság.

Kedd késő estig az ország nyugati, északnyugati felén elszórtan még lehet kisebb havazás, 1-2 centiméternyi hó hullhat. A keleti országrészben is előfordulhat jelentéktelen hószállingózás.

Az előrejelzés szerint szerdán néhány órás napsütés elsősorban nyugaton és északkeleten várható. Számottevő csapadék nem valószínű, de néhol lehet hószállingózás. Az ország nagy részén mérsékelt marad a légmozgás, csak északnyugaton élénkül meg estétől a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 7 és 0 Celsius-fok között alakul, de a tartósabban derült, havas vidékeken ennél hidegebb lesz. A legmagasabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 3 fok között várható.

időjárás, előrejelzés

2015-01-27 21:26:33

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop