Főoldal » Életmód, wellness, természetgyógyászat » Környezet tudatosság »

Jövőre még melegebb lesz

A brit meteorológiai szolgálat friss globális hőmérséklet-előrejelzése szerint "nagyon valószínű", hogy 2016 még 2015-nél is melegebb lesz.


Egészség az irodában

Egyéni vállalkozóként is ön fizeti a tébét és az egészségbiztosítást? Közben a munkahelyén rabszolgahajcsárok várják reggel, és picit sem hagyják megpihenni? Se kávészünet, se ebédszünet, látástól Mikulásig vakoskodik egy sötét szobában, amit állítólag irodának neveznek? Ez így nem mehet tovább!


A nagy antarktiszi jégolvadás

Az antarktiszi jégolvadás jelentősen hozzá fog járulni a globális tengerszint emelkedéshez az évszázad során, de a katasztrofális következményekkel fenyegető forgatókönyvek nem tükrözik a valóságot - állítják francia és brit szakemberek, akik a világon elsőként összevetették a modellek alapján kapott eredményeket a valós idejű megfigyelésekkel.


Klímaváltozás

Félmilliárd embert fenyeget világszerte a klímaváltozás okozta 4 Celsius-fokos felmelegedés miatt emelkedő tengerszint egy nonprofit klímakutató szervezet hétfőn közzétett jelentése szerint.


Az erdőirtás mérséklése miatt csökkent a halálozás

Évente 1700 dél-amerikai felnőtt idő előtti elhalálozását akadályozhatta meg az amazóniai erdőirtás mérséklése egy új kutatás szerint, mely a phys.org tudományos-ismeretterjesztő portálon jelent meg.


Meteorológiai szolgálat: a nyár a jövőbeli éghajlatváltozásokra figyelmeztet

Az idei nyár ízelítőt adott abból, amire az éghajlati változások miatt a jövőben számíthatunk - összegezte az Országos Meteorológiai Szolgálat az elmúlt időszak tapasztalatait az MTI megkeresésére.


1 |

Static content

[Content tartalom]

^