Hirdetés

Kibeszélő show

Szedhet nő Potemixet? Szülés utáni depressziót követően antidepresszánst szedek, de szülés óta szinte egyáltalán semmi vágyam nincs az együttléthez, szinte félek az estéktől. Járok pszichológushoz, pszichiáterhez, mindent kibeszélek magamból, csak a szex nem megy. Pedig előtte semmi problémám nem volt vele.
Valahol olvastam, hogy a Potemixben lévő anyagok a női szervezetet is stimulálják. Lehet szednem, nem lesz semmi bajom tőle?

potemix nőknek, vágyhiány, szülés utáni depresszió, antidepresszáns, kibeszélés, nem megy a szex, félek az estéktől, forszírozd a szexet, önkielégítés, sport |

Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2009 ;14(augusztusi)   InforMed | Tóth, E.

Nem tudom, hogy hat-e a Potemix. Azt sem tudom, hogy a férfiak hogyan vannak megelégedve vele. Nézd meg a pártatlan internetes fórumokat ezzel kapcsolatban. A szexről azonban nem beszélni kell, hanem csinálni.
Nincs azaz isten, aki e nélkül segít. Szerintem szer sincs ilyen. Saját oldalamon megtalálhatod a megfelelő videókat, hogy újraépíthesd a szexualitásodat. Adj jobban a küldősre is, légy szexibb! Naponta forszírozd, hogy valamit művelj magaddal. Néhány hét alatt elérheted, hogy vágyj és szeress. (Az antidepresszánsok csökkentik, vagy teljesen megszűntetik a szexétvágyat. Jobb lenne sportolni és kézbe venni végre a saját életed!)

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

potemix nőknek, vágyhiány, szülés utáni depresszió, antidepresszáns, kibeszélés, nem megy a szex, félek az estéktől, forszírozd a szexet, önkielégítés, sport

2009-09-12 18:26:38

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop