Hirdetés

Libidócsökkenés

62 éves vagyok, párom gerincproblémái miatt az elmúlt évtizedben egyre kevesebb lett a szex, majd gyakorlatilag megszűnt. A félrelépéssel járó hazugságok és bujdosások taszítottak, párom beleegyezése nélkül nem kezdtem semmi külső dologba.
Szívritmus-problémával kezelnek kb. 20 éve, folyamatosan szedek gyógyszereket, többek közt antidepresszánst és nyugtatót.
Ma már nem vonz a szex, bár a prosztatám egészsége érdekében igyekszek rendszeresen üríteni, de ez is nehezen megy, közel egy órát kell ráfordítanom.
Létezik számomra visszatérés még oda, hogy kívánjam a szexet, megfelelő ingereket váltson ki, és megfelelő magömlésem legyen?

időskori szex, krónikus betegségek, önkielégítés, libidócsökkenés, prosztata egészsége, magömlés, megcsalás nélkül, eszközhasználat |

Az Orvos válaszol - Dr. Tóth Emese 2009 ;14(augusztusi)   InforMed | Tóth, E.

Természetesen igen. Saját oldalamon megtalálod a személyi tréninget videókon. A szükséges eszközt be kell szerezned hozzá, így nem kell megcsalnod a párod. Ő is megteheti ugyanezt, ha még egyszer szeretné, hogy működjön a szex. Hiszen egyedül könnyebb, nem olyan megterhelő, mint párban. Azokat a videókat keressétek meg, amelyek az önkielégítésről és a szexzavarok egyedüli megoldásáról szólnak, valamint minden olyat, amiben eszközhasználat bemutatása zajlik.
Jó munkát!

Kapcsolódó cikkek a Partnerkapcsolat, szex rovatban olvashatók.

időskori szex, krónikus betegségek, önkielégítés, libidócsökkenés, prosztata egészsége, magömlés, megcsalás nélkül, eszközhasználat

2009-09-12 18:26:38

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop