Kérem, legyen szíves, adjon tanácsot, vagy legalább valami választ, hogy mi is lehet velem, nagyon kérem! ">

Hirdetés

Kicsinek találom a mellem

Én egy olyan testi problémával fordulok Önhöz, ami sajnos a mindennapjaimat szinte állandóan elrontja. 18 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy a testalkatomhoz képest aránytalanul kicsik a melleim. Testmagasságom 167 cm, súlyom 65 kg, csípőszélességem 103 cm, derékbőségem 77 cm, mellbőségem 91 cm.
Pár hónapja még kb. 5 kilóval könnyebb voltam, de mivel nem tudtam tartani az akkori súlyom, feljött ez a pár kiló. Nem akartam leadni ezt a plusz súlyt, nem akartam lefogyni, mert abban reménykedtem, hogy talán megnőnek a melleim. De pozitív változás sajnos nem történt. Napról napra jobban zavar, hogy rajtam van ez a fölös súly, de nem akarom leadni, mert félek, hogy még ez a kis mellem még kisebb lesz.
Nem akartam sosem nagyon vékony lenni, a testalkatom inkább nőies. De ha a derekam és a csípőm ilyen széles, akkor a melleim miért nem nőnek? Lehetséges, hogy már nem is fog megnőni? Nagyon aggaszt engem ez a probléma, emiatt kisebbségi érzésem van állandóan, mikor látok nálam sokkal vékonyabb, karcsúbb lányokat, akkora mellekkel, hogy csak irigykedek, de nagyon. Ajánlották, hogy szedjek fogamzásgátlót, mert attól "megnő", de félek hogy akkor a csípőm, a combom még jobban megvastagszik,
Kérem, legyen szíves, adjon tanácsot, vagy legalább valami választ, hogy mi is lehet velem, nagyon kérem!

|

Az Orvos válaszol - Dr. Szendei Katalin   InforMed | Szendei, K.

Ebben a korban melleinek további növekedése már nem várható. Vagy beletörődik abba, hogy ilyen, vagy ha tudja finanszírozni, elmegy egy plasztikai sebészhez. Én inkább a jelen állapot elfogadását javasolnám. Fiatal, szülni fog, és akkor a szoptatástól biztosan megnőnek a mellei természetes úton.

2006-09-04 10:27:31

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop