Hirdetés

Lábszárnagyobbítás

A veleszületetten vékony vagy belső felszíneiken nem eléggé telt és ezért görbének tűnő, ritkábban gyermekkori izombénulások után sorvadt lábszárak teltté és formássá alakítását beültethető implantátumokkal végezzük.

lábszárnagyobbítás |

Szépség orvosi szemmel 2003 ;:41-42   Melánia Kiadó | Balajthy, T.

A páciens alkatának megfelelő méretű és formájú, orsó alakú implantátumokat - melyek felépítése hasonló a mellnagyobbításhoz használt géllel töltött implantátumokhoz - speciálisan lábszárnagyobbításra gyártják. Behelyezésük a térdhajlati redőben ejtett, később csak igen közelről sejthető, pár cm-es metszésekből történik úgy, hogy azokat az izombőnye alá, a lábikra izomzata fölé vezetjük be. Attól függően, hogy a lábszárakat egyenletesen, vagy csak belső felszíneiken kívánjuk teltebbé tenni, tervezzük meg az implantátum(ok) helyzetét.

A beavatkozás után egy hétig csak könyökmankóval engedik a pácienseket menni, magas sarkú cipő viselése 2 hónapig a bevatkozás után tilos, 1 hónapig kényelmes sportcipő viselése javasolt. Sportolni is lehet, de ezt csak a műtét után 3 hónappal ajánlatos megkezdeni és akkor is fokozatosan.

Megjelent: Szépség orvosi szemmel 2003;

lábszárnagyobbítás

2003-03-31 12:07:34

Hirdetés
Hirdetés

Web Design & Development Prowebshop