ÚJ

A tejcsatorna tágulatról

A tejcsatorna tágulat lényege a mellbimbó alatti egy vagy több tejcsatorna kitágulása. A csatorna falai megvastagodhatnak, megtelhet folyadékkal, és eltömődhet.


Ez történik a fogaiddal, ha nem ápolod megfelelően

Azt gondolhatnád, hogy a XXI. században már az emberek nagy része tisztában van azzal, pontosan hogyan, milyen eszközökkel és módszerekkel érdemes végezni a szájápolást. Így pedig nem is lehet semmi gond a fogaikkal, igaz? Ez azonban közel sem így van!


A lábszárfekély kezelése

A visszérbetegség a harmadik leggyakoribb kórkép az allergia és a magas vérnyomás betegség után, Európában minden negyedik embert érinti, a terhesség és az elhízás is a hajlamosító tényezői közé tartoznak.


A veszély, amely Vlagyimir Putyin agyában leselkedik

A megvetés kulcsfontosságú Putyin nyugtalanító pszichológiai profiljában. A cikket 2014. március 17-én, a Krim elfoglalása után közölte a Psychology Today.


Manuális terápia

A manuális terápia a tartás- és a mozgásszervrendszer visszafordítható (reverzibilis) működési zavarainak felismerésével és kezelésével foglalkozik. Célja a gerinc- és a végtagízületek elváltozásai okozta panaszok, fájdalmak megszüntetése.


A prosztatarák kezelése

Minden harmadik percben meghal valaki a világon prosztatarákban. A prosztatarák jelentőségét húzza alá, hogy míg 1996-ban az egy év alatt újonnan felfedezett esetek száma az USA-ban 300 000 volt, addig az új AIDS-betegek száma „csak” 72 000.


Prosztatarák

A prosztatarák a férfiak leggyakoribb rosszindulatú betegsége. Az Amerikai Egyesült Államokban és Európában a második leggyakoribb daganat.


Hogyan lazítsunk barátainkkal a kemény munka után?

A munka a legtöbb ember idejének és energiájának jelentős részét felemészti. Van, aki pirkadattól alkonyatig meg sem áll, mégis fontos, hogy megengedjünk magunknak némi kikapcsolódást. Ha nem tartunk szünetet, akkor hamar kiéghetünk és akár meg is betegedhetünk.


A nehézvizelés okairól

A szokványostól eltérő, nehezített (kóros) vizeletürítést, mint tünetegyüttest dysuriának nevezzük. A fájdalommal is járó forma a stranguria.


Mitől lehet zöld az anyatej? - Nem a vakcinától!

Egy több mint egy éve megosztott Facebook-bejegyzés képernyőképet mutat, amelyen két zacskó látható, amelyekben állítólag anyatej van. Az egyik fehér, a másik zöld, rajta a „COVID-19+” felirat. A bejegyzést eredetileg közzétevő Facebook-felhasználó azt állította, hogy a baba COVID-19-fertőzött, és a nyála bejutott a mellbe, hogy "kommunikáljon" a tejjel.


10 | | | | | | | | | |


Web Design & Development Prowebshop