ÚJ

Elkeseredésre semmi ok, a hajhullás nem a végleges állapot

Teljesen érthető, ha a kopaszodást eleinte a pánikolás, aztán a düh, végül a teljes kiábrándultság érzései kísérik. Nehezen feldolgozható a jelenség, ez tény. Olyan gyengeség, ami ráadásként nemcsak érezhető, hanem látható is. Szóval ezek a reakciók abszolút normálisak, de érdemes tudatosítani azt a feloldozást hozó tényt, hogy ez még nem az a helyzet, amibe ildomos csak úgy beletörődni.


Tizenéves lányok gondjai - 1. rész

Az alábbi igen vegyes témákban egy közös: mindegyik a tizenéves lányok életét keserítik meg, az internet veszélyeitől a rossz leheletig. Arra is kitérünk, mit tehetünk a problémák megoldásáért.


Tizenéves lányok gondjai - 2. rész

Nem könnyű a tini lányok élete. Cikkünk folytatásában további problémákra igyekszünk rávilágítani és próbálunk segíteni a gondok megoldásában.


Tanácsok a sürgető vizelési inger megelőzésére

Nem csak idősebb korban fordul elő gyakori sürgető vizelési inger (hiperaktív hólyag), illetve a vizeletvisszatartás képtelensége, vizeletcsepegés, az inkontinencia.


A várandósság alatt is kezelhetjük gyengéden a felfázásunkat

Kismamaként fontos az egészségünk, de babánk egészsége még fontosabbá válik számunkra. Még azok is egészségesebben kezdenek étkezni, és fordulnak a természetes kozmetikumok, gyógykészítmények irányába, akik korábban nem voltak igazán elkötelezettek.


Mit kell tudni most a járványról?

Rövid áttekintés a koronavírus járványról ma, április 6-án


Ukrajna: A tények ellenőrzése Oroszország biológiai fegyverekkel kapcsolatos állításairól

Oroszország minden bizonyíték nélkül azt állította, hogy Ukrajnában az Egyesült Államok támogatásával biológiai fegyvereket fejlesztenek ki laboratóriumokban. Azt állítják, hogy anyagokat semmisítenek meg, hogy eltitkolják az ország fegyverprogramját, de az Egyesült Államok szerint ez "teljes nonszensz", és Oroszország hamis narratívákat talál ki Ukrajnában tett lépéseinek igazolására.


Izrael hadikórházat nyitott Ukrajnában

Izrael hadikórházat nyitott a nyugat-ukrajnai Mostyskában. A 66 ágyas kórházat 65 izraeli orvos és nővér fogja működtetni.


Egyedül este otthon

Melyik életkortól lehet a gyerekeket egyedül otthon hagyni? Általában nyolc éves kortól. De nagyon fontos, hogy a gyerekek készek legyenek rá. Hogy mikor jött el ennek az ideje, a gyerekek maguktól jelzik.


Fiúkat vagy lányokat nehezebb-e nevelni?

A fiúk és a lányok nevelése egyformán nehéz, de eltérő módon. Minden gyerek természetesen egyéniség. Velük született személyiségük alakítja az életüket.


10 | | | | | | | | | |


Web Design & Development Prowebshop